أهلا وسهلا بك إلى ملتقي الصناعات البلاستيكية.
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.


 

 سمك سنجارى بالكارى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
aliaa-union

aliaa-union


نقاطے تميزيے : 2999
مشاركاتيے : 56
تاريخے تسجيليے : 19/07/2016
جنسيے : انثى

سمك سنجارى بالكارى Empty
مُساهمةموضوع: سمك سنجارى بالكارى   سمك سنجارى بالكارى Emptyالثلاثاء يوليو 19, 2016 10:37 pm

سمك سنجارى بالكارى Sengary%20fish_1395414787


المقادير

4 x معلقة كبيرة زيت زيتون
3 x معلقة صغيرة كارى أصفر
2 x عدد بصلة (مقطعة شرائح)
2 x عدد طماطم (مقطعة قطع صغيرة)
2 x معلقة كبيرة كزبرة خضراء
2 x معلقة كبيرة عصير ليمون
1 x معلقة صغيرة كمون
1 x عدد سمكة كاملة (على الأقل كيلو متنضفة سنجارى)
1 x معلقة صغيرة ملح
1 x عدد فلفل أحمر حلو (مقطع شرائح)
1 x عدد قرن فلفل حامى (مقطع شرائح)
1 x عدد فلفل أصفر حلو (مقطع شرائح)
1 x عدد فلفل أخضر حلو (مقطع شرائح)
½ x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون


الخطوات

هنجيب السمكة ونتبلها بنصف كمية الملح والفلفل والليمون وزيت الزيتون و نصف معلقة من الكارى.
هندخل السمكة الفرن تحت الشواية على صاجة.
فى طاسة سخنة على النار هنضيف زيت الزيتون وشرائح البصل ونقلبه لحد ما يدبل
هنضيف شرائح الفلفل الألوان والفلفل الحامى والثوم ونقلب كويس.
هنضيف باقى كمية الكارى والملح والفلفل والكمون ونقلب كويس
هنضيف الطماطم والكزبرة الخضرا ونقلب كويس, تشويح الخضار كله مش المفرود ياخد اكتر من 5 دقائق.
هنطلع السمكة ونضيف عليها خليط الخضار والكارى ونرش عليهم باقى عصير الليمون ورشة زيت زيتون وتدخل تانى تحت الشواية لمدة 15 دقيقة ل 20 دقيقة وبالهنا والشفا


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
سمك سنجارى بالكارى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات الجديد الأول :: منتديات الأسرة السعيدة :: مطبخ الجديد الأول-
انتقل الى: